Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Vreemde Vogels

Ikki, Metabee en Erika gaan naar de dierentuin. Bij de pinguïns zien ze een jochie met een Pingen Medabot. Ikki legt uit dat Pingen voor onderzoek op de Noordpool is en niet om Robattles mee te voeren. Alle dieren slapen. Metabee vindt het maar saai. Opeens komen er pinguïns uit de dieren. Metabee denkt dat de dieren pinguïns krijgen als baby's. Ikki zegt dat het niet kan en zegt dat het namaakdieren zijn. Metabee denkt dan dat pinguïns uit namaakdieren komen. Dan gaan ze weg.

Bij de uitgang geeft het jochie met Pingen de pinguïns water. De eigenaars worden boos en schoppen ze er uit.

Op het nieuws wordt verteld dat een boot naar Antarctica gaat voor pinguïnonderzoek. Metabee vraagt of pinguïns tegen de kou kunnen. Ikki zegt ja. Nu snapt Metabee waarom de pinguïns in de dierentuin zo lui waren: ze hadden het te warm. Metabee wil weer naar de dierentuin.

De Rubberobo bende voert overleg over hun dierentuin problemen. Ze geven elkaar de schuld van het mislukken van de dierentuin. Ze willen een goed plan om veel geld te verdienen zodat ze over de wereld kunnen heersen.

Metabee racet met Ikki en Erika naar de dierentuin. Maar de dierentuin is er niet meer, nu is er een monsterpark met bizarre wezens. Metabee vindt het cool. Als ze naar de draak kijken valt die uit elkaar en daarin zitten pinguïns! Opeens roept een omroeper dat er een pinguïn stunt komt en dat ze door een brandende hoepel springen. Als ze op de plek van de show zijn wordt Metabee boos omdat de pinguïns niet netjes worden behandeld. Daarna verspreekt een van de oppassers zich door te zeggen dat ze de pinguïns nodig hebben om de wereld te kunnen veroveren. Het is de Rubberobo bende en Ikki, Erika en Metabee worden hardhandig buiten het park gezet.

Buiten het hek zien ze het jongetje, zijn Pingen en Karin de pinguïns natspuiten. Karin zegt dat de jongen Paco heet. Zijn Medabot is een geschenk van zijn vader die op Antarctica onderzoek doet. Karin en Paco zijn al de hele nacht bezig. Paco zegt dat de pinguïns erg ziek zijn. Dan komt Rokusho. Rokusho zegt dat de pinguïns heimwee hebben en dat ze naar huis willen. Rokusho verdwijnt weer. Opeens schrikken de pinguïns. De Rubberobo's komen de pinguïns voeren. Ikki, Karin en Paco duiken snel achter een muurtje.

Op een brug praten de kinderen over hoe ze de pinguïns kunnen redden. Dan denkt Ikki aan het nieuws en de boot die naar Antarctica zal vertrekken. Maar hoe komen de pinguïns vrij? Ze besluiten een poging te wagen om de pinguïns te redden. De club komt 's nachts bij elkaar. Karin noemt het operatie Vrije Vogel. Karin zegt dat iedereen een zwarte uniform aan moet doen voor camouflage. Dan staan ze voor een hoge muur, maar Karin is op alles voorbereid heeft een enterhaak bij zich. Als Ikki met veel pijn en moeite bijna boven, is de rest al binnen door de deur die niet op slot was. Dan gaan ze de pinguïns bevrijden. Pingen stelt de pinguïns gerust. De club vlucht door het riool. De Rubberobo bende ontdekt echter dat de pinguïns weg zijn en zien op een monitor de ze in het riool zijn. Ze spoelen het riool vol water en willen de club opvangen maar, worden zelf ook weggespoeld. De club rent weg en ze komen bij een bus. De chauffeur schrikt even van de tachtig pinguïns als passagiers, maar ze mogen mee. De Rubberobo bende rent achter ze na, maar Seaslug stort van vermoeidheid in elkaar. De andere leden komen dan aangereden in een taxi en achtervolgen de ontsnappers naar de haven. De pinguïns zijn bijna op de boot, maar Seaslug geeft niet zo maar op. Hij wil een Robattle van zijn Medabot Aquamar tegen Metabee. Metabee neemt de uitdaging aan. Terwijl ze vechten rennen de pinguïns de boot op. De andere Rubberobo leden proberen ze nog tegen te houden, maar daar steekt Rokusho een stokje voor.

Metabee wordt onder water gesleurd door Aquamar. Metabee is machteloos onder water. Dan ziet Ikki dat het anker van het schip wordt opgehaald en hij laat Metabee op het anker springen. Metabee komt weer boven water en schiet Aquamar neer. De Rubberobo bende rent verslagen weg. Ikki, Erika en Paco nemen afscheid van de pinguïns en Pingen. Paco is erg verdrietig, maar Pingen zegt dat hij zijn penvriend zal blijven.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!