Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De Eenzame Medaille

Ikki heeft huiswerk te doen. Ikki probeert Metabee wat van zijn wiskunde sommen te laten maken, maar Metabee weigert dat. Ikki wordt boos op Metabee en hun geruzie eindigt in een gevecht. Ikki's moeder hoort de ruzie en scheidt de twee vechtersbazen door ze te zoenen. Daarna moeten ze van Ikki's moeder buiten gaan spelen. Erika staat voor het hek. Ze is van plan om een opstel te schrijven over Medafighters en met wat tegenzin gaat Ikki met haar mee.

Eerst bespieden ze Samantha die in een tijdschriftenwinkel een modeblad staat te lezen. Als Samantha ontdekt dat ze bespiedt wordt, wordt ze kwaad. Erika, Ikki en Metabee slaan op de vlucht. Hun volgende slachtoffers zijn Sloan en Spike. Spike is Cyandog aan het trainen die geblinddoekt een watermeloen plet. Als ze Erika en Ikki zien komen ze woedend achter ze aan. Dan besluiten Erika en Ikki maar om een detective in te schakelen, maar deze voelt er helemaal niets voor om zoiets te doen. Teleurgesteld slenteren de drie wat rond, totdat Metabee een Mermaid medaille vindt. Ikki legt uit dat een Mermaid medaille heel zeldzaam en waardevol is en bij een van de mooiste Medabot types behoort. Ikki plaatst de medaille in zijn Medawatch en komt tot de ontdekking dat de naam van de Medabot Oceana is en dat een meisje genaamd Hannah haar Medafighter is. Metabee is meteen helemaal onder de indruk van Oceana. Brass biedt aan om de medaille in het lichaam van Brass te doen, zodat ze op zoek kunnen gaan naar Hannah. Aangekomen bij het huis van Hannah, blijkt echter dat ze enkele weken geleden is verhuisd.

Door Oceana's geheugen door te spitten, komen ze bij een tunnel terecht, waar ze wonder boven wonder Hannah vinden. Helaas blijkt Oceana's lichaam bij de verhuizing op vreemde wijze te zijn verdwenen. De groep gaat op pad om Oceana's lichaam te vinden. Ze vragen iedereen die ze tegenkomen om informatie. Uiteindelijk leidt hun zoektocht ze naar soort kasteel. Ze bellen aan, maar de jongen die daar woont, Norbert, weigert Oceana terug te geven. Oceana is het pronkstuk van zijn collectie. Ikki en Erika klimmen over de muur en proberen het huis binnen te sluipen. Als ze door het raam naar binnen gluren zien ze Oceana in een soort watertank staan. Met een afstandsbediening stelt Norbert een van zijn vallen in werking, waardoor Ikki en Erika weer buiten de poort belanden.

Erika heeft een nieuw plan om binnen te komen. Ze pakt haar telefoon en bestelt overal eten. Niet veel later arriveren de koeriers en Erika, Ikki en Metabee sluipen door de openstaande poort naar binnen. Eenmaal binnen worden ze echter geconfronteerd met de Crab-type Medabot van Norbert, Kuraba en het wordt een officiŽle Robattle. Ikki vertelt Metabee dat hij afstand moet houden, omdat Kuraba's stoot vernietigend kan zijn. Metabee gebruikt zijn snelle schot. Omdat hij continu Kuraba moet ontwijken, zijn zijn schoten niet echt nauwkeurig. Metabee raakt bijna Ikki en Erika en schiet de watertank waarin Oceana zit kapot. Metabee lijkt te gaan verliezen. Erika plaatst de medaille in Oceana en Oceana komt weer tot leven. Dit geeft Metabee vleugeltjes, waardoor hij uiteindelijk toch nog gemakkelijk Kuraba verslaat. Norbert kan niet geloven dat hij heeft verloren en kan maar met moeite afscheid nemen van Oceana.

Hannah en Oceana zijn weer bij elkaar. Met een briefje bedanken ze Ikki, Erika en Metabee. Metabee is hevig teleurgesteld, omdat hij tot over zijn oren verliefd is op Oceana. Zal Metabee zijn geliefde ooit nog terug zien?

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!