Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Metabee tegen Rokusho

De Rubberobo bende is weer eens op het slechte pad en ze proberen een Medaille te stelen van een klein jongetje. Helaas evoor hen duikt Rokusho op aan de overkant van de bevroren rivier. De Rubberobo's proberen Rokusho aan te vallen, maar ze zakken door het ijs en belanden in het ijskoude water van de rivier. Later die dag proberen de bendeleden aan hun leider uit te leggen wat er mis is gegaan. Hun leider vraagt een beschrijving van de heldhaftige Medabot. Ze vertellen dat Rokusho een Stag-beetle type is, die in zijn eentje bij de rivier woont.. Hun leider heeft blijkbaar eerder van Rokusho gehoord want hij vertelt dat Rokusho een oud type KWG-Medabot is en een van de eerste met een zeldzame Medaille. Elke directe poging om die Medaille te stelen zal falen, dus moeten ze het slimmer aanpakken.

In een ander deel van de stad hebben Ikki en Metabee alle Medabots van de Screws verslagen. Na het gevecht komen ze Rokusho tegen en Metabee wil dolgraag een Robattle voeren tegen Rokusho. Maar Rokusho heeft helemaal geen interesse in een Robattle. Plotseling wordt hun conversatie onderbroken door kreten om hulp. Het is Karin en ze wordt in het nauw gedreven door de Rubberobo bende. Rokusho, Metabee en Ikki redden Karin en de geheimzinnige doos die ze vasthoudt. Karin opent de doos waarin een zwaargewonde papegaai ligt. Rokusho herkent de papegaai, het is Baton! Ze waren beiden assistenten van Dr. Hushi. Snel gaan ze naar Ikki's huis, maar het lijkt erop dat ze te laat zijn en dat Baton is overleden. Maar Ikki's moeder ontdekt dat het een robot is en dat gewoon zijn batterijen op zijn en dat hij gerepareerd moet worden. Karin neemt ze mee naar Dr. Aki's huis, omdat hij het gereedschap heeft dat ze nodig hebben.

Henry hakt hout voor Dr. Aki. Opeens zien ze spionnen van de Rubberobo bende in de bosjes zitten. Henry achtervolgt de spionnen op zijn brommer. Dr. Aki pakt de bijl op om zich eventueel te beschermen tegen de Rubberobo's. In een ander deel van het huis probeert Rokusho Baton te repareren. Als Batons geheugenchip wordt geactiveerd, onthult hij wat er is gebeurd op de dag van de brand in professor Hushi's huis. Het is ongelofelijk maar volgens Baton is Dr. Aki de veroorzaker van de brand! Net op dat moment komt Dr. Aki binnen met de bijl in zijn handen. Rokusho denkt dat Dr. Aki hem wil uitschakelen. Rokusho wil de dood van zijn Medafighter Hushi wreken en valt woedend aan. Gelukkig voor Dr. Aki komt de Phantom Renegade tussenbeiden. Tijdens het gevecht tussen de Phantom Renegade en Rokusho vliegen de papieren in de ruimte rond en enkele papieren belanden gevaarlijk dicht bij de open haard. Niet veel later vat het papier vlam en langzaam maar zeker ook het huis.

De confrontatie tussen Rokusho, de Phantom Renegade en Dr. Aki verplaatst zich naar het dak terwijl het vuur om zich heen slaat. Hoewel het huis is afgezet door de brandweer kunnen Ikki en Metabee toch bij het huis komen om Dr. Aki te redden. Metabee en Rokusho beginnen hun Robattle. Het ziet er niet goed uit voor Rokusho. Door zijn woede vecht hij slecht. Plotseling begint Rokusho te gloeien en neemt zijn kracht enorm toe. Het is de ultieme kracht van zijn zeldzame Medaille die wordt geactiveerd, de Medaforce! Met n vernietigende aanval verslaat Rokusho Metabee en daarna valt Rokusho uitgeput op zijn knien. Maar de ellende is nog niet voorbij! Nu Rokusho uitgeput is, is het tijd voor de Rubberobo bende om een poging te wagen om de Medaille van Rokusho te stelen. Ze verschijnen op het strijdtoneel met hun gevreesde Medabot, de Robo-emperor!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!