Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Opgejaagd door het Verleden

Rokusho zit onder een grote eikenboom en droomt van een dramatische gebeurtenis in zijn verleden, waarin een huis in vlammen opgaat. Zijn droom wordt verstoord door Ainsley en haar Fly-type Medabot Botafly. Ze staat er op dat Rokusho van haar land af gaat. Rokusho vertrekt maar al snel wordt hij door een vreemd verlangen teruggetrokken naar de geheimzinnige boom. Het lijkt erop dat de boom hem de mogelijkheid geeft om te dromen. Ainsley betrapt hem opnieuw, maar deze keer is er ook een andere indringer in de buurt. Rokusho probeert de andere indringer te vangen, maar de indringer ontsnapt. Ainsley realiseert zich dat ze Rokusho verkeerd heeft ingeschat, omdat hij net als haar de boom probeert te beschermen. Ze sluiten vriendschap en Ainsley nodigt Rokusho uit om bij haar thuis te komen. Ze legt uit dat haar overleden man vroeger zei dat de eikenboom de kracht had om gebroken harten van mensen te genezen. Ainsly laat Rokusho foto's zien. Ze heeft echter geen enkele foto waar ze samen met haar man op staat.

Ikki en Metabee zien Rokusho en Ainsley en besluiten om ze in de gaten te houden. Ze klimmen in de boom en zien dat Ainsley de oude medailles van haar man aan Rokusho wil laten zien. Het gerucht gaat dat Ainsley's liefde voor de boom is gekoppeld aan het bezit van zeldzame medailles. Plotseling vallen Ikki en Metabee uit de boom en worden ze gezien door Rokusho. Met zijn drieŽn lopen ze verder en Rokusho begint over zijn verleden te vertellen. Jaren geleden verbleef hij professor Hushi, die een briljante wetenschapper en onderzoeker was. Dr. Hushi ontwikkelde de Medabot theorie, die de werking van een Medabot beschreef. Deze theorie is de basis geworden voor uiteindelijke ontwikkeling van alle Medabots. Dr. Aki heeft deze theorie gebruikt voor de massaproductie van Medabots. De professor vertelde Rokusho dat de natuur de bron is voor alle levende dingen, inclusief Medabots. Rokusho kreeg nooit de kans om uit te vinden wat hij daar nu precies mee bedoelde, want de volgende vond er een vreselijke brand plaats in het huis van de professor. Op het moment van de brand was Rokusho niet in huis. Professor Hushi's lichaam werd echter nooit gevonden. Rokusho bleef helemaal alleen achter.

Botafly verstoort het verhaal van Rokusho en roept dat Ainsley in de problemen is. Snel gaan ze naar het huis en vinden een vastgebonden Ainsley. De medailles van haar man, die overigens gewoon oorlogsmedailles zijn en geen Medabot Medailles, zijn overhoop gehaald. Buiten onder de eikenboom graaft de Rubberobo bende naar iets. Seaslug ontdekt een kistje. Ikki en Ainsly rennen naar de Rubberobo's toe en ze eisen dat ze het kistje teruggeven. De Rubberobo's willen dat niet en dagen ze uit voor een Robattle tegen hun Salamander-type Medabot Saldron. Rokusho wil de strijd wel aangaan. Rokusho vertrouwt volledig op zwaard aanvallen, maar Saldron slaat terug met zijn vlammenwerpers. De vlammen gaan recht op de eikenboom af en Rokusho gooit zichzelf voor de boom om hem te beschermen. Ikki voelt dat Rokusho vastzit in zijn nachtmerrie van zijn verleden. Samen met Ainsley moedigen ze Rokusho aan om niet op te geven. Rokusho ontwaakt weer uit zijn nachtmerrie en met een krachtige aanval verslaat hij Saldron en de Rubberobo's. Helaas kan Rokusho niet voorkomen dat de boom in vlammen opgaat.

Botafly geeft het geheimzinnige kistje aan Ainsly. Ze opent het kistje en tot ieders verbazing zit er in het kistje de enige foto waar Ainsly en haar man samen op staan. Op de achterkant staat geschreven dat ze op deze manier samen zijn onder de eikenboom en dat hun liefde voor eeuwig zal duren. Met het verlies van de boom besluiten zowel Ainsly als Rokusho dat ze hun verleden moeten laten rusten en ze beloven allebei dat ze door moeten gaan met hun leven.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!