Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Weg met de Medabots!

De Rubberobo's maken als rock 'n roll bende de buurt onveilig met behulp van hun car-type Medabots, Landmotors. Ze zijn er de oorzaak van dat een oude zuurpruim, genaamd Fanny B. Pimply, haar tas met anti-rimpelcreme laat vallen. Ze is woedend en vastbesloten om voortaan de Medabots bij kinderen weg te houden.

Ondertussen is er op de Riverview Junior High School een potje ontwijkbal/trefbal aan de gang. De hoofdmeester en zijn Medabot Samurai doen ook mee. Als snel komt Erika er achter dat Samurai, die er ouderwets uitziet, toch wel erg sterk is. Het spel wordt onderbroken door mevrouw Pimply en de andere leden van de ouderraad. Ze willen een verbod voor alle Medabots op school. Ze zullen elke Medabot die ze op school zien in beslag nemen! Uiteraard veroorzaakt deze aankondiging nogal wat protest onder de leerlingen. De leerlingen zullen vechten voor hun recht op Robattles!

De ene na de andere Medabot wordt opgesloten. Ook de hoofdmeester moet eraan geloven, maar Samurai is gevlucht. Samen met Metabee werkt hij een plan uit om alle gevangengenomen Medabots te bevrijden. De leerlingen gaan naar school om te protesteren. Ze dagen de ouderraad uit. Dan verschijnt ook de Rubberobo bende, die de school wil vernietigen. Er ontstaat een hevige strijd tussen de Medabots van de leerlingen en de Landmotors van de Rubberobo bende. Links en rechts raken de Medabots beschadigd. Dan verschijnt Rokusho die met zijn wijze raad adviseert om een één-tegen-één gevecht te houden om te voorkomen dat er heel veel Medabots beschadigd raken. Uiteindelijk wordt het een twee-tegen-twee gevecht. Metabee en Samurai nemen het op tegen twee Landmotors. De Landmotors zijn enorm snel. Door hun snelheid heeft Metabee niet genoeg tijd om te richten met zijn raketwerper. De Landmotors domineren overduidelijk het gevecht en botsen keer op keer tegen Medabot en Samurai. In een uiterste poging werken Metabee en Samurai samen en lukt het ze toch nog om de Landmotors de vernietigen!

Mrs. Pimply en de overige leden van de ouderraad besluiten om de Medabots niet langer van school te verbannen. En als de andere leden van ouderraad er achterkomen dat de hele actie niets anders was dan een persoonlijk vete van Mrs. Pimply vanwege de anti-rimpelcreme, koelen ze hun woede op Mrs. Pimply.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!