Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De Ontmaskering van Phantom Renegade

De Phantom Renegade is een zeldzame Medaille aan het stelen uit het Medabot Museum als plotseling de lichten aangaan en de politie verschijnt. Met een sprong door her raam lukt het de Phantom om de politie te ontlopen en hij verbergt zich in een donkere steeg. Plotseling hoort hij gelach en flitst er een fotocamera. Een oude man heeft hem op de foto gezet. Hij wil de Phantom Renegade vangen en ontmaskeren en daarbij heeft hij hulp van zijn Chameleon-type Medabot, Multikolor. Maar de sluwe Phantom weet opnieuw te ontsnappen via de brug waar hij echter Rokusho tegenkomt. Rokusho is verrast als de Phantom Renegade zijn naam weet. De Phantom Renegade zweert dat hij op een dag ook de zeldzame Medaille van Rokusho zal stelen. Met een hete luchtballon ontsnapt de Phantom Renegade weer, maar hij stoot nog wel eerst zijn hoofd tegen een van de balken van de brug en daarbij verliest hij zijn masker.

De volgende dag leest Henry in de krant het nieuws over de diefstal uit het museum. Erika komt langs en neemt een foto van Henry. Erika vraagt hoe Henry aan de wond op zijn voorhoofd is gekomen. Henry geeft als antwoord dat hij zich heeft gesneden bij het scheren van zijn wenkbrauwen. Dan komt Ikki binnenlopen en ook hij heeft een pleister op zijn voorhoofd. Lachend vertelt Metabee wat er gebeurd is. Ikki is uitgegleden in de douche toen hij dacht dat de douche het toilet was. Op dat moment komt de oude fotograaf te voorschijn en hij zegt dat Ikki de Phantom Renegade is. Henry is hem ondertussen al stiekem gesmeerd. Erika ontdekt dat deze fotograaf werkt bij de National Intruder, een van de meest vooraanstaande roddeltijdschriften. De fotograaf stelt zichzelf voor als Seamus MacRaker. Hij bestudeert al heel lang het doen en laten van de Phantom Renegade. Hij legt uit dat de Phantom Renegade alleen bepaalde zeldzame Medailles verzamelt, om precies te zijn de Medailles met speciale krachten. Volgens de legende kunnen die krachten de wereld overnemen.

Ook Erika is van plan om uit te vinden wie de mysterieuze Phantom Renegade is. Terwijl ze op wacht staat op de brug waar de Phantom Renegade het laatst gezien is, loopt Henry voorbij. In de hoop om de echte Phantom Renegade uit zijn hol te lokken, loopt Seamus rond met het masker dat de Phantom Renegade is verloren en hij roept dat hij de Phantom Renegade is. De volgende dag staan de kranten vol met artikelen over de Phantom Renegade. In een van de artikelen wordt zelfs beweerd dat Ikki deze bedrieger is. Ikki en Erika willen de waarheid achterhalen. Ze krijgen een geheimzinnig telefoontje die ze naar het Lotus Park leidt. Daar zien ze Seamus in actie met het masker van de Phantom Renegade. Seamus en Ikki wijzen allebei elkaar aan als de Phantom Renegade en ze besluiten een Robattle te houden. Multikolor camoufleert zichzelf en verdwijnt in de omgeving waardoor Metabee hem niet kan zien. Ikki is echter op de hoogte van de mogelijkheden van Multikolor en heeft Metabee voor de wedstrijd uitgerust met een radararm. Daarmee kan hij Multikolor lokaliseren en met zijn raketwerper blaast Metabee hem op. Metabee heeft gewonnen!

Doordat alle aandacht maar de Robattle ging heeft de Phantom Renegade van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn masker terug te pakken. Hij bedankt Ikki. Door de verschijning van de Phantom Renegade is het duidelijk dat Ikki onschuldig is. De Phantom Renegade gaat er weer vandoor en stoot opnieuw zijn hoofd. De volgende dag loopt Henry met twee pleisters op zijn hoofd rond!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!