Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De Mysterieuze Medabot

Het is echt hondenweer en op het nieuws wordt er gewaarschuwd voor zware storm. Ikki, Metabee en Erika zijn onderweg naar huis en hebben moeite om zich staande te houden en hun paraplu's waaien stuk. Plotseling horen ze bij de rivier een kind schreeuwen. Haar hond wordt meegevoerd door het hoge water. De situatie ziet er hopeloos uit, totdat er uit het niets een Medabot verschijnt. Hij surft over het water en redt de hond van een gewisse verdrinkingsdood. Als Metabee de onbekende Medabot om zijn naam vraagt antwoordt deze dat zijn naam niet belangrijk is en gaat hij er vandoor. Erika heeft de hele reddingsoperatie gefilmd en laat de band aan Henry zien. Henry zoekt de Medabot op in zijn catalogus, maar die staat er niet in. En niet alleen dat, het is ook nog eens een Medabot zonder Medafighter!

Ergens in de stad repareert een vrouw het dak van haar huis. Opeens verschijnt de Rubberobo bende die zich voorstellen als het klusjesteam. Met hun Medabot Foxuno bouwen ze het huis van de vrouw om een mannenhoofd. Ze willen het ultieme themapark, "Rubberobo Land", bouwen. Het moet maar eens over zijn met al die saaie gebouwen. Samantha, Spyke en Sloan zien ook enkele van die omgebouwde huizen. Eerst doen ze er heel erg lacherig over, maar dan blijkt dat hun huizen ook zijn omgebouwd.

Ikki en Erika zijn onderweg naar school en Ikki is nog steeds aan het nadenken over de mysterieuze Medabot. Metabee is stinkend jaloers op alle aandacht die de onbekende Medabot krijgt en hij draait zich om en loopt weg. Dan ziet Metabee de onbekende Medabot op een afgelegen plekje zitten. Metabee wil hem uitdagen voor een Robattle, maar hij weigert. Hij vindt dat er meer is in het leven van een Medabot dan het voeren van Robattles. Hij vertelt nu wel wie hij is en zijn naam is Rokusho.

Ondertussen heeft Ikki een dringend telefoontje gekregen op school. Het is zijn moeder die ook is benaderd door de Rubberobo bende en ze kan niet beslissen welk type huis ze wil hebben Snel haast Ikki zich naar huis om te voorkomen dat zijn huis in een tulp verandert en hij daagt de Robberobo bende uit voor een Robattle. Het gevecht tussen Metabee en Foxuno begint! Foxuno is bedekt met een dik pantser die hem beschermd tegen Metabee's laserkanon. Foxuno slaat terug met zijn zwaard. Ikki weet dat hij de zwakke plek van Foxuno moet opsporen om te winnen. Terwijl Foxuno de ene na de andere aanval op Metabee uitvoert, verschijnt Rokusho. Rokusho geeft Metabee de instructie om nu zijn raketwerper te gebruiken. Metabee doet dat en wint! Metabee vraagt waarom Rokusho hem heeft geholpen. En hoewel Rokusho een hekel heeft aan gevechten zegt hij dat gewoon de zwakste in het gevecht wilde helpen. Metabee voelt zich uiteraard beledigd, maar Rokusho draait zich om en loopt weer weg.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!