Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

In Voor- en Tegenspoed II

Metabee heeft verloren van Sumilidon. Koji is echter niet tevreden met zijn overwinning. Hij wordt boos op Ikki omdat hij zijn Medabot niet heeft geholpen tijdens het gevecht. Hij wil een echte wedstrijd en geeft Ikki 24 uur de tijd voor een revanche. Het begint te regenen en de ontredderde Ikki blijft gewoon zitten. Karin en Erika proberen Ikki over te halen om mee te gaan. Als Ikki eindelijk weer een beetje bij zijn positieven komt, ontdekt hij dat Metabee's Medaille is verdwenen. Wat hij niet weet is dat de Rubberobo bende, die zich voordeden als noodle verkopers, de Medaille hebben gevonden.

Die avond maakt Ikki Metabee's lichaam schoon en poets hij hem helemaal. Ondertussen denkt hij na over zijn relatie met Metabee. De Rubberobo bende heeft Metabee's Medaille in hun Medabot, Agadama, gedaan. Metabee leeft weer, maar wel in een ander lichaam! De bende vertelt hem dat Ikki zijn medaille heeft weggegooid en ze overtuigen Metabee om zich aan te sluiten bij de bende.

De volgende dag spijbelen Ikki en Erika van school om op zoek te gaan naar Metabee. Ze komen Erika tegen die de hele nacht naar de zoekgeraakte Medaille heeft gezocht. Niet veel later komen ze bij de geheime schuilplaats van de Rubberobo bende, maar ze worden ontdekt en gevangen genomen. De Rubberobo bende heeft ook al Samantha en de rest van de Screws gevangen genomen. De Rubberobo's geven Metabee de opdracht om de indringers uit de weg te ruimen. Wanhopig probeert Ikki alles uit leggen en uiteindelijk lukt het hem om Metabee van zijn goede bedoelingen te overtuigen. Nu Metabee weer voor Ikki heeft gekozen valt de Rubberobo bende maar zelf aan. Op dat moment komen de Phantom Renegade en Salty, Ikki's hondje, binnen en ze bevrijden iedereen. Snel rent Ikki naar Koji voor de revanche wedstrijd.

Koji staat al ongeduldig op hem te wachten. De wedstrijd begint en barst in alle hevigheid los. Zowel Metabee als Sumilidon lopen zware schade op en kunnen zich nauwelijks meer bewegen. Zal het een gelijk spel worden? Maar Ikki krijgt een goed plan. Hij laat Metabee zijn raketwerper afvuren. Op het moment dat Sumildon zijn disruptor gebruikt laat Ikki Metabee keren en zijn raketten de verkeerde kant op vuren. De raketten ontploffen door de verdediging van Sumidon en door de kanl vliegt Metabee op hoge snelheid in de richting van Sumilidon. Met zijn harde kop belandt Metabee tegen Sumilidon en de Medaille springt uit Sumilidon. Metabee heeft gewonnen! Ikki is verbijsterd dat hij heeft verloren, maar hij is een sportieve verliezer en schudt Ikki de hand. Henry komt aanlopen en vraagt Ikki zijn Tin Pet terug. Oei, opnieuw problemen voor Ikki want Metabee heeft die Tin Pet in de prullenbak gegooid!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!