Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De Oude Man en het Zeemonster

Wat is de zee toch mooi! Ikki en Metabee zijn op vakantie aan de kust. Voor Metabee is het de eerste keer dat hij de zee ziet en hij zou dolgraag een duik nemen. Maar hij heeft niet de juiste Medaparts om te kunnen zwemmen. En dan komen die jongens hem ook nog plagen, terwijl Ikki er niet is om hem te beschermen!. Intussen onderzoekt Erika vreemde gebeurtenissen die op het strand hebben plaatsgevonden. Het schijnt dat er hier monsters zijn! De enige manier om de waarheid te ontdekken, is de mensen uit de buurt om informatie te vragen, maar niemand lijkt te willen praten.

Als ze over het strand lopen, zien onze vrienden een oude visser op een rots, die op een mandoline speelt. Hij ziet er uit als een wijze man - wie weet waar hij op wacht, terwijl hij naar de zee kijkt? Metabee stelt hem een paar vragen, maar de oude man zwijgt... Een Medabot komt uit het water met een net vol vis! Het is een Tentaclam en hij gaat naar de oude man toe. Hij is dus ook een Medafighter... wat een verrassing! Maar er komen nog meer verrassingen - daar zijn de jongens weer die Metabee hadden geplaagd. Beginnen ze opnieuw? Tijd voor een Robattle!

Maar Metabee kan niets beginnen tegen Sharkkan, een haai Medabot. Metabee wordt zeeziek en wordt verslagen. Zijn tegenstanders nemen zijn benen mee als trofee! Als hij nu maar de juiste Medaparts had om in het water te vechten... Dat zou verschil uitmaken. Misschien kan de oude man hen helpen. De jongens smeken hem en ten slotte stemt hij toe. Hij gaat Metabee leren de zee te temmen. Metabee begint hard te trainen om de Medaparts van Tentaclam te kunnen gebruiken en als een vis te zwemmen. De oude man is erg streng: de Medafighter en zijn Medabot meten samen trainen! Plotseling hoort Ikki een kreet. Het is Erika die tijdens haar onderzoek op het monster van het strand is gestuit - en op Ryan en zijn maatjes. Zij vermommen zich als monsters om de toeristen, die de stranden vervuilen, bang te maken!

Ikki is woedend en eist een tweede gevecht. Nu kan Metabee de onderdelen van Tentaclam benutten en in het water vechten! Hij is klaar voor de strijd tegen Sharkkan, die een erg vechtlustige Medabot is. En zwemmen is niet zijn enige sterke punt. Mr. Referee is weer op zijn post: de Robattle kan beginnen! Deze keer krijgt Metabee gelukkig de overhand. De intensieve training is goed geweest en na zijn vorige nederlaag wil hij absoluut winnen! Hij kan eindelijk zijn benen terug winnen! Ryan en zijn maten hebben hun lesje geleerd en erkennen dat ze fout zijn geweest. Ze zullen de toeristen niet meer bang maken met hun vermommingen. En Metabee is heel blij, hij heeft leren zwemmen!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!