Medabots Paradijs
Medabots Paradijs
Info
Nieuws
Karakters
Medabots
Medailles
Meda-termen
Tekenfilm
Samenvattingen &
  Screenshots

Titelsong
Titels (NL-EN)
Robattles
Plaatjes
Achtergronden
Kleurplaten
Animated Gifs
Stickers (Merlin)
Ruilkaarten
Starterdeck
Booster Pack
Online Games
Meda-Missie
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Het Geheim

De Screws staan op het schoolplein en laten hun Medabots tegen elkaar vechten om ervaring op te doen. Sloan en Spyke vechten tegen elkaar terwijl Samantha met Peppercat staat toe te kijken. Een donkere schaduw valt over Samantha. Ze kijkt omhoog in het gezicht van Coach Mountain! Coach Mountain is een leraar en trainer van de school. Hij houdt helemaal niet van Medabots en vindt dat Medabots voor watjes zijn en een verspilling van tijd. Coach Mountain laat vervolgens de Screws rondjes rennen over het schoolplein. Ikki en Erika staan aan de kant en maken een opmerking dat als Coach Mountain een leerling betrapt met een Medabot op school, hij hem of haar in een menselijke fontein verandert. Ikki zegt dat je wel heel erg dom moet zijn om je Medabots mee naar school te nemen. Dan schrikt hij op van iemand die hem roept. Het is Metabee die bij de schoolingang staat! Snel rent Ikki naar hem toe en duwt hem uit het zicht van Coach Mountain. Ze lopen samen met Erika naar een rug waar ze wat praten over Coach Mountain. Metabee vindt dat Coach Mountain niet zo gemeen moet zijn. Erika heeft geruchten gehoord dat Coach Mountain de sterkste man ter wereld is. Als snel mondt het gesprek uit in het ene na het andere sterke verhaal. Metabee is diep onder de indruk van al die verhalen, maar als Ikki er aan toevoegt dat Coach Mountain Medabots haat, loopt Metabee gefrustreerd weg.

Later die middag krijgen Ikki en de andere leerlingen de uitslagen terug van een proefwerk van Coach Mountain. Coach Mountain zegt dat de gemiddelde score tachtig was, maar dat er ook een paar absolute dommeriken bij zitten. En diegene die onder de dertig heeft mag meedoen met zijn leuke naschoolse activiteiten. Ikki bekijkt zijn cijfer en helaas voor hem is hij de pineut. Maar hij is niet alleen en mag samen met de Screws fijn rondjes rennen. Met een paar irritante opmerkingen lukt het Ikki ook nog om Coach Mountain kwaad te krijgen, waardoor ze nog meer rondjes moeten lopen. De Screws zijn daar niet echt blij mee en snoeren Ikki op een gegeven moment de mond. Coach Mountain loopt even weg naar de lerarenkamer om lekker wat ijsthee te drinken. Ondertussen lessen de Screws hun dorst bij een kraantje achter de school. Sloan ziet Coach Mountain naar de achteruitgang van de school lopen. De Screws gluren om een hoekje om te zien wat Coach Mountain daar uitspookt. Coach Mountain is in gesprek met twee mannen en zegt dat hij meer tijd nodig heeft. De twee mannen zeggen dat hij maar beter kan zorgen dat hij er klaar voor is, want anders.

De volgende dag jagen de Screws door de school achter Ikki aan, vanwege de gebeurtenissen van de vorige middag. Als Ikki de hoek om rent botst hij tegen Coach Mountain. Het doet Coach Mountain goed dat Ikki aan het oefenen is, maar niet in de school! En weer moet Ikki samen met de Screws voor straf rondjes rennen. Even later zijn ze weer terug in de klas. Ikki laat per ongeluk zijn pen vallen. Als hij bukt om de pen op te rapen, struikelt Coach Mountain over hem en komt hij hard in aanraking met de tafel van Samantha. En weer kunnen ze rondjes rennen. Ikki is nu echt uitgeput, maar gelukkig is het zijn beurt om te helpen in de kantine. Maar Ikki let door de vermoeidheid niet goed op en giet per ongeluk de soep over de hand van niemand anders dan Coach Mountain. En weer mogen Ikki en de Screws trainen. Ze moeten zich optrekken totdat hun handen er van zweten. Als ze weer terug zijn in school om schoon te maken, pakt Ikki een emmer water. Hij struikelt echter over de Screws en de emmer water belandt op het hoofd van Coach Mountain. Dat wordt weer rondjes rennen! Uiteindelijk storten Ikki en de Screws uitgeput neer. Metabee draagt Ikki op zijn rug naar huis. Onderweg naar huis zien ze echter Coach Mountain met een hele stapel bankbiljetten in zijn hand!

Erika heeft de hele middag rondgehangen op school om foto's te maken van rennende Ikki en de Screws. Terwijl Ikki en de Screws bij de winkel van Henry arriveren, ziet Erika Coach Mountain met. een Medabot! Snel rent ze ook naar de winkel van Henry, waar Ikki en de Screws nog steeds uitgeput op de vloer liggen. Als Erika vertelt over wat ze gezien heeft, herinnert Sloan zich dat hij Coach Mountain met twee vreemde mannen heeft gezien. En als klap op de vuurpijl vertelt Ikki dat hij Coach Mountain met een hoop geld heeft gezien. Ze besluiten om Coach Mountain in de gaten te houden. Met tegenzin gaat Metabee ook mee. De duisternis valt langzaam in en de achtervolging leidt hen helaas naar de wat mindere delen van de stad met dronken mensen en nachtclubs, waar ze het spoor van Coach Mountain kwijt raken. Ze worden zelfs lastiggevallen door een man met raadseltjes. Als ze voor die man op de vlucht slaan, komen ze in een steegje waar ze Coach Mountain weer zien, die op dat moment net in elkaar zakt.

Coach Mountain staat weer op en gaat verder met de Robattle tegen de twee mannen die Sloan ook gezien had. Zijn Medabot, een Digmole, is echter geen partij voor de Megaphant van de twee mannen. Een paar kinderen rennen bezorgd naar Coach Mountain toe en smeken dat hij moet stoppen. Coach Mountain weigert echter op te geven en zegt dat hij dit gevecht moet winnen zodat de kinderen een nieuw speelterrein kunnen krijgen. Coach Mountain vertelt dat hij dit stuk land wil kopen om een speeltuin te bouwen, maar dat de twee mannen waar hij tegen vecht ook hun oog op dit stuk land hebben laten vallen. Diegene die de Robattle wint mag het land kopen. Maar omdat het land veel geld kost heeft Coach Mountain weinig geld kunnen investeren in een goede Medabot. Hij heeft zelfs heel weinig kunnen eten al die tijd, waardoor hij zojuist zelfs in elkaar zakte.

Nog een keer valt Digmole aan, maar een verpletterende nederlaag is het gevolg. Coach Mountain ziet zijn droom in rook op gaan. Ikki wil Coach Mountain echter niet in de steek laten. Hij daagt de twee mannen uit voor een overgave Robattle met opnieuw het stuk grond als inzet. De twee mannen gaan akkoord Mr. Referee komt te voorschijn uit het niets en laat de wedstrijd beginnen. Metabee vuurt op Megaphant, maar die gebruikt zijn sterke schilden om alles af te weren. Wat Metabee ook probeert, het lukt hem niet om Megaphant goed te raken en langzaam maar zeker lijkt het erop dat Metabee gaat verliezen. Ikki denkt hard na waar de zwakke plek van Megaphant zit. Dan weet hij het en hij laat Metabee over een klein heuveltje rennen. Megaphant rijdt op zijn rupsbanden achter Metabee aan, maar boven op het heuveltje komt hij door de snelheid los en vliegt hij door de lucht. Metabee ligt op de grond en maakt van de gelegenheid gebruik om Megaphant van de onderkant te beschieten. Megaphant wordt geraakt, maar is nog niet helemaal uitgeschakeld. Metabee vuurt de ene na de andere raket af en stukje bij beetje raakt Megaphant meer en meer beschadigd en uiteindelijk wint Metabee het gevecht. Ikki en Coach Mountain vallen elkaar in de armen en vieren hun overwinning. Ook de kinderen zijn dolblij. Eindelijk kan Coach Mountain zijn droom verwezenlijken! Ook Metabee is blij met de goede afloop.

De volgende dag rennen Ikki, Erika en de Screws weer rondjes! Deze keer omdat ze de dag ervoor nog veel te laat op straat waren en dat maakt ze moe en zwak. Coach Mountain heeft nog wel een klusje voor: de plantjes in het park water geven met hun eigen zweet! Liggend op een boomtak kijkt Metabee geamuseerd toe. Hij zou best wel willen helpen, maar Medabots zweten nu eenmaal niet.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!